SUSHI 製造≪経験者のみ≫
スーパーの中にある寿司shopでは一緒に働いてくれるスタッフを募集しています。
【仕事内容】 お寿司作り(にぎり、太巻き、細巻き)、ホットフード、仕込み(野菜、魚のカット)、簡単な接客、掃除です。
【勤務日数】週2日〜4日。 スキルによってはそれ以上も可能。(土日勤務できる方)
【勤務時間】 7:00-15:00の中で 1日3~8時間程度。(週末は9:00-14:00)
【給与】 $26~$33
【英語力】中上級(ローカルのお客様と接するため、ある程度の英語力がある方。)
【勤務地】セントラル駅から電車で約10分 (North Sydney)
興味のある方は履歴書と
1、経歴
2、ビザの種類 (ワーホリ不可)
3、勤務可能曜日
を添えてEmailにてご応募ください。
(タックスファイルナンバーをまだ取得していない方は、取得してからご連絡下さい。)
sushiizunorthsydney@gmail.com
書類選考通過された方には、こちらからご連絡いたします。
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We are seeking a skilled and passionate Sushi Maker to join our team.
Hours: 3 or 8hours, Between 7:00~15:00, 2 to 5days/a week
Location: North Sydney
Sushi Makers are responsible for kiosks with regards to the:
– Planning and Preparing Sushi Products
– Setting up and execution of food items
– Maintaining standards of quality and service
– Ensuring only safe and high quality products are served to our customers.
Your application will include the following questions:
How many years’ experience do you have as a Sushi Maker?
visa details and conditions
Please apply with your resume and your availability!
sushiizunorthsydney@gmail.com
Please note, only successful candidates will be contacted.